Η αγενέστατη ερώτηση στο ζεύγος Κλούνεϊ για τα παιδιά τους – Τι απάντησαν

0

Στη Βενετία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το ζεύγος Κλούνεϊ για το Φεστιβάλ, όπου έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του.

Reuters

Ωστόσο, με τα κουτσομπολιά για τον τρόπο σύλληψης των διδύμων να δίνουν και παίρνουν στο Χόλιγουντ, δεν έλειψαν οι αμήχανες στιγμές για το ζευγάρι. Σημειώνουμε ότι πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα δίδυμα ήλθαν μετά από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Αυτή τη φορά, ο Κλούνεϊ κλήθηκε να απαντήσει ξανά σε αυτή την άκομψη και μάλλον αγενή ερώτηση, σε δημοσιογράφο του Hollywood Reporter.

Εκεί, ο διάσημος ηθοποιός θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί εξωσωματικής, είπε ότι η σύλληψη των διδύμων ήταν καθαρά θέμα τύχης, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι όταν κοίταξαν το υπερηχογράφημα στο Λονδίνο και είδαν ότι η Αμάλ κυοφορούσε δίδυμα, έπαθαν σοκ και πίστεψαν ότι είχε γίνει κάποιο λάθος.

Splash

Παράλληλα, ο Κλούνεϊ κλήθηκε να απολογηθεί και για δημοσιεύματα πριν από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, που τους εμφάνιζαν να μη θέλουν παιδιά.

«Υπήρχε μια αντίληψη ότι δεν θέλαμε παιδιά. Και τότε, μετά τον γάμο, η Αμάλ και εγώ μιλούσαμε και απλά νιώθαμε πάρα πολύ τυχεροί, και οι δύο, και ότι θα έπρεπε να μοιραστούμε την οποιαδήποτε καλή τύχη έχουμε. Θα φαινόταν εγωκεντρικό να έχουμε μόνο για εμάς αυτά που μας ανήκουν», είπε ο ηθοποιός.

Reuters

Και σαν να μην έφταναν όλες αυτές οι προσωπικές και άβολες ερωτήσεις, το ζευγάρι κλήθηκε να απαντήσει αν σχεδιάζει να κάνει και άλλα παιδιά.

Τότε, τον λόγο πήρε η πανέξυπνη Αμάλ – βγάζοντας τον 56χρονο Τζορτζ από τη δύσκολη θέση – λέγοντας πως νιώθει αρκετά μεγάλη για να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

«Είμαι 39. Τα έκανα ήδη αρκετά αργά», είπε χαρακτηριστικά.

Reuters

Με εξωσωματική ή όχι, το θέμα είναι ότι το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία μαζί με τα δυο παιδιά του, και ο τρόπος με τον οποίο συνελήφθησαν δεν έχει καμία σημασία και δεν αφορά κανέναν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!