Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει για το Survivor 2…

0

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο μοντάζ που γίνεται στο Survivor, αλλά και στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η ίδια σχετικά με τον αν και το Survivor 2 θα είναι το ίδιο δημοφιλές με το πρώτο, είπε: «Μακάρι. Εγώ εύχομαι να έχει τα ίδια νούμερα. Πιστεύω πάντως και είμαι έτοιμη για αυτό, πως ο ανταγωνισμός δεν θα καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα».

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκάλυψε μάλιστα ποιος έχει την ευθύνη για το μοντάζ των επεισοδίων και αν η παραγωγή δίνει συγκεκριμένους ρόλους σε κάποιους παίκτες. «Στον Άγιο Δομίνικο υπάρχει άνθρωπος από το ΣΚΑΪ, αλλά τη βασική γραμμή του μοντάζ τη δίνει άνθρωπος της Acun Medya που γνωρίζει άριστα το concept. Από εκεί και πέρα, όποιος βγαίνει από το παιχνίδι, μπορεί να πει οτιδήποτε, γιατί ενδεχομένως να μην του άρεσε η εικόνα που βγήκε προς τα έξω. Όμως, κανείς δεν είπε, για παράδειγμα, στον Χανταμπάκη να παίξει το ρόλο του καλού ή του κακού», ανέφερε η χαρακτηριστικά η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!