Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για τον μεγάλο του γιο

2

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύει την παραλία και τις βουτιές στον βυθό, ασχέτων της εποχής και των καιρικών συνθηκών. Ο ίδιος εξάλλου μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media μοιράζεται σχεδόν καθημερινά μαζί μας, εντυπωσιακές εικόνες από τα ταξίδια του, αλλά και τα μπάνια του που θα του μείνουν αξέχαστα.

Έχοντας πάντα στραμμένη την προσοχή στους δυο γιους του, ο παρουσιαστής του ANT1 μάλλον θέλει να κάνει και τους μικρούς του χειμερινούς κολυμβητές, για αυτό και πήρε τη μεγάλη απόφαση να τους πείσει να ασχοληθούν με το polo. Την αρχή έκανε ο Γιάννης του ο οποίος φόρεσε το μαγιό και του σκουφάκι του, κάνοντας έτσι το πρώτο του μάθημα στην πισίνα.

Ως υπερήφανος πατέρας, ο Γιώργος Λιάγκας φωτογράφισε τον γιο του γράφοντας μάλιστα για λεζάντα κάτω από το στιγμιότυπο: «Και κάπως έτσι ξεκινάμε polo…».

Ο γιος του Γιώργου Λιάγκα

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια