Η Ariana Grande μίλησε για την επίθεση στη συναυλία της στο Μάντσεστερ

1

Για τη συναυλία της που στιγματίστηκε από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ariana Grande.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στην απόφασή της να συνεχίσει την περιοδεία της μετά από τον εν λόγω περιστατικό κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου, που άφησε πίσω του περισσότερους από 20 νεκρούς.

«Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τίποτα τόσο τραυματικό όσο αυτό που περνάμε», είπε με λυπημένα μάτια στο «Coveteur» που τη συνάντησε στη φωτογράφηση για τη συνεργασία της με γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών.

«Η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ τραυματική. Η ακύρωση και η επιστροφή στο σπίτι δεν ήταν επιλογή. Το μήνυμα της συναυλίας ήταν πολύ σημαντικό. Για το προσωπικό και για όλους όσοι ενεπλάκησαν, έχει γίνει κάτι περισσότερο από μία συναυλία για εμάς. Είμαστε πολύ ευγνώμονες που είμαστε εδώ και πολύ ευγνώμονες γι’ αυτή τη συναυλία», είπε αναφορικά με τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «One Love Manchester» που ακολούθησε άμεσα, ως αντίδραση στον τρόμο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο