Η Δήμητρα Ματσούκα τρέχει για χρέη 108.000 ευρώ στο δημόσιο

3

Αντιμέτωπη με χρέη προς το δημόσιο που ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ βρίσκεται η ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα.

Όπως γράφει η Espresso, η Δήμητρα Ματσούκα κατηγορεί τον λογιστή της για λάθος στον φόρο εισοδήματος την περίοδο 2010-2011. Αυτή τη στιγμή έχει οφειλές της τάξης των 108.000 ευρώ ωστόσο εκείνη, μέσω του δικηγόρου της λέει ότι θέλει να πληρώσει αλλά μέσω εξωδικαστικού μηχανισμού.

Κατά τη διάρκει της χθεσινής δίκης, όπου η ηθοποιός δεν εμφανίστηκε έγινε γνωστό ότι θέλει να ενταχθεί στον νόμο για τον εξωδικαστικό μηχανισμό έτσι ώστε να αποφύγει την δικαστική οδό. Ζήτησε αναβολή στη δίκη λέγοντας ότι περιμένει την πώληση ενός σπιτιού από την οποία περιμένει να λάβει χρήματα, αλλά και την αμοιβή της από κάποια παραγωγή ώστε να μπορέσει να πληρώσει τα χρέη της.

Τελικά το δικαστήριο χθες αποφάσισε να δώσει ακόμη μια αναβολή υπέρ της Δήμητρας Ματσούκα μέχρι τα τέλη του 2017 έτσι ώστε η ηθοποιός να μπορέσει να βρει το ποσό και να πληρώσει το χρέος της χωρίς να κινηθεί η δικαστική διαδικασία σε βάρος της.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. καλο στο άρθρο

    Το περιοδικο ΧΑΙ την εβγαλε και εγκυο.Παντως αν αληθευει η ειδηση του περιοδικου σε τοσο μικρο διαστημα του κανε βουντου δεν εξηγειτε(αστειακι χιουμορ χιουμορ)ξορκια…τον ζαβλακωσε.(χιουμορακι).

  2. στο άρθρο

    Ασε τον ανθρωπο στην ησυχια του…θα τα βαλεις με τον λογιστη….ενα τηλεφωνω υποθεση ειναι…ελα μην κλαιγεστε μερικες οταν εχετε την λυση διπλα σας.

    Δεν την φοβαμαι θα την βρει την ακρη.

Loading...