Η Ελένη Μενεγάκη ψάχνει συνεργάτη – Δείτε σε ποια θέση

0

Nα… καθησυχάσει τους θαυμαστες της έσπευσε η Ελένη Μενεγάκη για τις πληροφορίες περί σαρωτικών αλλαγών στη νέα της εκπομπή. «Η Ελένη είναι πάντα Ελένη» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Έχω γυρίσει, μαζί με την καινούργια ομάδα, μιας και τα περισσότερα πρόσωπα έχουν αλλάξει και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε κάτι, πιο φρέσκο να πω; Λίγο πιο διαφορετικό; Εντάξει, !», ανέφερε, στην κάμερα του Happy Day κατά την διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του Alpha, το βράδυ της Πέμπτης.
Αν και δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, η Ελένη Μενεγάκη επεσήμανε ότι σκεφτόταν από τον περασμένο χειμώνα τις αλλαγές στην εκπομπή της και αποκάλυψε τον συνεργάτη που ακόμα ψάχνει! «Ακόμα ψάχνω μάγειρα και θα ψάχνω μέχρι την επόμενη Δευτέρα, Τρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας, έτσι, γνωστό πως το casting που έγινε την Πέμπτη δεν είχε αποτέλεσμα.

Απομένει να φανεί εάν η δημοφιλής παρουσιάστρια θα κερδίσει τελικά το στοίχημα της ανανέωσης…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...