Η εξομολόγηση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού: «Αντιμετώπισα με χιούμορ τον καρκίνο του μαστού και τον νίκησα»

7

Για την προσωπική της περιπέτεια, η οποία ξεκίνησε το 1992 μ’ ένα εύρημα στον μαστό μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στην εκδήλωση «Να σπάσει ο μύθος για τον καρκίνο του μαστού», που διοργάνωσε το παράρτημα Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με πρόεδρο τη Νατάσα Ράγιου.

«Αυτοσαρκάζομαι σε βαθμό κακουργήματος γι’ αυτό και νίκησα αυτό το θηρίο. Αντιμετώπισα τον καρκίνο, όχι την επάρατο, με το χιούμορ και είμαι στη ζωή 25 χρόνια μετά. Κατάγομαι από καρκινογενή οικογένεια με τη γιαγιά μου να έχει πεθάνει από “κακό σπυρί”, όπως το έλεγαν στην Κύθνο, και τα τρίδυμα αδέλφια μου να πεθαίνουν ανά δυόμισι χρόνια…», είπε χαρακτηριστικά.

Στην κατάθεση ψυχής της, η ίδια εξήρε και το έργο των Ελλήνων γιατρών, αναφέροντας: «Είμαι στη ζωή και συνεχίζω διότι στη χώρα μας είμαστε πολύ τυχεροί, αφού έχουμε τους καλύτερους γιατρούς. Λυπάμαι πραγματικά που η κυβερνητική πολιτική αναγκάζει τους νέους μας επιστήμονες να φεύγουν από τη χώρα μας».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

7 Σχόλια

  1. ΕΤΣΙ στο άρθρο

    Βρήκαν όλες ευκαιρία να βγουν στη δημοσιότητα τώρα πήρε σειρά κι η Ράγιου θα μου πεις εδώ η άλλη νατάσα η καραμανλή βγαίνει να κάνει την επιστήμονα την ειδική κιόλας

  2. Κ αυτοί που μένουν τα παίρνουν σε μαύρα…. πόσο εξαιρετοι γιατροί . Μου έλεγε εμένα ο ογκολόγος μου «Μην ορίζεις τον άντρα σου γιατί θα πάθει κι αυτός καρκινο». Τι χαριτωμένο.. Ογκολογος κ δεν ήξερε γρι από Ψυχολογία. Δε μου έδωσε παραπεμπτικό περούκες στην αντίδρασή μου λέει «οι αρνητικοί άνθρωποι έχουν άσχημη εξέλιξη υποτροπιαζουν». Φοβερός.. Γιατρός δε ξέρω, έμπορος σίγουρα..