Η εξομολόγηση της Jolie για τον χωρισμό με τον Pitt: «Τίποτα δεν είναι ωραίο, είναι δύσκολο»

0

«Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη. Δεν είναι κάτι που ήθελα» είπε η 42χρονη ηθοποιός

Για τον χωρισμό της με τον Brad Pitt μίλησε η Angelina Jolie. Η 42χρονη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στη «Sunday Telegraph» με αφορμή την προώθηση της νέας της ταινίας: «First They Killed My Father» και παραδέχθηκε πως έπειτα μετά από δώδεκα χρόνια συμβίωσης με τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood και πατέρα των παιδιών της δεν είναι εύκολο να ζει χωρίς αυτόν.

«Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι τα καταφέρνω μια χαρά αλλά προσπαθώ πολύ» εξομολογήθηκε η ίδια σε σχέση με την καθημερινότητά της χωρίς τον Brad.

Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη. Δεν είναι κάτι που ήθελα» συνέχισε στη συνέντευξή της για να πει στη συνέχεια: «Δεν υπάρχουν πάνω και κάτω. Τίποτα δεν είναι ωραίο. Είναι δύσκολο».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι φέρεται να έχει αποφασίσει να «παγώσει» το διαζύγιό του και να έχει αποφασίσει για μία νέα αρχή.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!