Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε στο Instagram της τον νέο βασικό σεφ στο «Πρω1νό»

2

Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου αποχώρησε και η θέση είχε μείνει κενή

Η Φαίη Σκορδά απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές και γέμισε μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια του Ant1, επέλεξε να αλλάξει κάποια από τα πρόσωπα της ομάδας της και να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο Πρω1νό.

Μαζί με την ομάδα της ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές, οι οποίες αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η Σκορδά επέλεξε ένα πρωτότυπο τρόπο να αποκαλύψει το νέο συνεργάτη της εκπομπής της. Σήμερα, δημοσίευσε μέσω Instagram ένα printscreen από συνομιλία που είχε μαζί του μέσω Face Time.

Όπως είναι γνωστό, μετά την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου, η θέση είναι μείνει κενή.

Ωστόσο ο αντικαταστάτης βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Καλλίδη, με τον οποίο άλλωστε η γνωστή παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Στην εκπομπή πάντως θα βλέπουμε και τον Giorgio Spanakis με ειδίκευση στις ιταλικές συνταγές, αλλά και τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

Loading...