ΟΙ …γιατροί του περιοδικού CIAO, στέλνουν ΑΜΕΣΑ στο χερουργείο τη Μενεγάκη!

6

Το ρεπορτάζ έχει προχωρήσει εδώ και δεκαετίες. Ξέρουν πλέον οι…συνάδελφοι, πότε πρέπει να πας στο γιατρό, για ποιον λόγο ακριβώς, τι θα σου πει, τι θα σου γράψει. Λες και είναι μπροστά….Σ΄ένα κόσμο που αλλαζει, ένα πράγμα μένει ίδιο: Το πάθος για την είδηση!
Διαβαστε το καινούργιο πόνημα του περιοδικού ciao:

Ένας από τους τακτικούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλεται η Ελένη Μενεγάκη έγινε αιτία να τις χαλάσουν τις καλοκαιρινές μέρες.
Ένας έλεγχος που επιβάλλεται έτσι και αλλιώς, πόσω μάλλον, όταν μια γυναίκα έχει υποβληθεί στο παρελθόν σε χειρουργική επέμβαση αυξομείωσης του μεγέθους του στήθους της, κάτι που όπως αναφέρει το ciao, έχει κάνει και η παρουσιάστρια, Μενεγάκη.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο, αυτής της εξέτασης, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ του περιοδικού ciao, οι γιατροί διαπίστωσαν κάποια ανησυχητικά πράγματα, τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν την Μενεγάκη στο χειρουργικό κρεβάτι.

Όπως αποκαλύπτουν πηγές που βρίσκονται κοντά στη Μενεγάκη, η ιατρική ομάδαπου την παρακολουθεί, της εξήγησε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των ενθεμάτων που έχουν χρησιμοποιηθεί στο στήθος της, κάτι που αποτελεί έτσι και αλλιώς στάνταρ τακτική όταν παρέλθει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από την αρχική χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ciao, οι γιατροί της συνέστησαν να προβεί άμεσα στην αντικατάσταση.

Η Ελένη Μενεγάκη, αν και αρχικά ζήτησε από τους γιατρούς να αναβάλλει τη διαδικασία για το επόμενο διάστημα, ωστόσο αυτό δε μπορεί να γίνει.

Έτσι η Ελένη Μενεγάκη μέσα στις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί ξανά το νοσοκομείο και να μάθει αν το χειρουργείο θα γίνει.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΣΥ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΠΩΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΩ ΨΕΥΔΕΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ….

  2. Ανώνυμος στο άρθρο

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΣΥ ΗΤΑΝ ΠΛΑΚΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΘΟΣ ΑΠΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΠΩΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΩ ΨΕΥΔΕΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ..ΑΡΑ

  3. κομπρα στο άρθρο

    τη σιλικονη την εχει αλλαξει προσφατα σχετικα, οταν αδυνατισε κ εβαλε μικροτερα βυζια μιας κ ειχαν κρεμασει τα παλια.αυτο το ρεπορταζ ειναι παλιο κ φυσικα μυθιστορημα…Οοοοοοοοοοοοοοολο μαλακιες

Loading...