«Η Μενεγάκη πάει στα 50, σίτεψε!» Κράξιμο του…ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΜΑΣ Γιώργου Γεωργίου στην παρουσιάστρια από τον αέρα των «αποκαλυπτικών»

0

Ο Γιώργος Γεωργίου αποτελεί ένα πρόσωπο δεν γνωρίζουμε ούτε τι δουλειά κάνει. Στο γνωστό κολπάκι που κάνουν πολλές εκπομπές εμφανίστηκε ξαφνικά στο «ε». Στην εκπομπή του Φουρθιώτη. Δεν έχει σημασία αν συμφωνούμε με όσα λέει. Σημασία έχει πως έτσι αποκτούν…σασπένς οι εκπομπές. Αντί να κράξουν οι ίδιοι οι συντελεστές τους βγάζουν στον αέρα άλλους να κάνουν τη δουλειά. Όμως, την ευθύνη για ότι επιλέγουν να βγει στον αέρα, εκτός από τους ίδιους (παρουσιαστές – αρχισυντάκτες) ποιος άλλος μπορεί να την έχει; ΚΑΝΕΙΣ!  αν δεν συμφωνούν δεν κοινοποιούν! Λέμε τα υατονόητα πάλι, αλλά γι αυτά προσπαθούμε καθημερινά!

Σε συνεντευξη που παραχώρησε στα «Αποκαλυπτικά» δεν δίστασε να μιλήσει για τους πάντες και τα πάντα, ενώ μετατράπηκε σε ταύρο εν υαλοπωλείω όταν αναφέρθηκε το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

«Έχω χαθεί από την τηλεόραση γιατί τα λέω έξω από τα δόντια, που δεν έχω. Το Survivor είναι ένα φτηνιάρικο πράγμα σε ποιότητα, ο Σκάι το γύρισε στο ψυχαγωγικό, από τον Περρή, μέχρι τη $#%@ το Survivor, τι να κάτσω να δω, τον Σπαλιάρα; Η επιστροφή του Λάτσιου στον Αντ1 είναι πισωγύρισμα.

Η Ελένη Μενεγάκη πάει στα 50, έχει μεγαλώσει και σίτεψε, πόσο να αντέξει ο κόσμος. Να μιλάμε για τη Σπυροπούλου είναι προσβολή δημοσίας αιδούς! Δηλαδή, αν κοπεί η εκπομπή της Σπυροπούλου τι θα χάσει η Ελλάδα;Θα χάσει η Βενετιά βελόνι; Η Φαίη Σκορδά είναι σοβαρή γυναίκα, δεν είναι $@#@$. Ο Δήμος Βερύκιος είναι της πλάκας, πάμε παρακάτω!» είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...