Η Μισέλ Ομπάμα…ντύθηκε Μπιγιονσέ για τα γενέθλιά της διάσημης σταρ

0

Θα τη δείτε και δεν θα την αναγνωρίσετε… Μέχρι πρότινος ήταν η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ. Πάντα δίπλα στον «πλανητάρχη», με έντονη δράση σε όλα τα πεδία, εμπεριστατωμένες απόψεις σε «καυτά» ζητήματα, αλλά και στενές σχέσεις με μεγάλα αστέρια κυρίως της μουσικής. Η Μισέλ Ομπάμα, ωστόσο, ξεπέρασε τον εαυτό της, καθώς ντύθηκε… Μπιγιονσέ, ως μία από τις Lemonade Star, στο πλαίσιο των «ειδικών εκδηλώσεων» για τον εορτασμό των 36ων γενεθλίων της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Μισέλ Ομπάμα φόρεσε το μεγάλο ενδεικτικό καπέλο, έκρυψε το μισό της πρόσωπο και μεταμορφώθηκε σε… άλλη γυναίκα. Έγινε αγνώριστη. Αν δεν αναγραφόταν το όνομά της στη σχετική ανάρτηση στο twitter, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που θα αντιλαμβάνονταν ότι στο σκηνικό, συμμετείχε και μία πρώην «πρώτη κυρία». Μαζί της η Σερένα Γουίλιαμς και πολλές ακόμα σελέμπριτι από όλα τα πεδία δράσης.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!