Η Νάταλι Κάκκαβα για το Mega που έκανε το…ΛΑΘΟΣ να την προσλάβει πριν 14 χρόνια!!! «Η αξιοπρέπεια έχει τσαλαπατηθεί! Έλεος»!

0
Νεύρα! Αντί να λέμε ευχαριστώ στην τύχη μας που κάποιοι επί 14 χρόνια, μας έδωσαν ένα πόστο με μεγάλη προβολή και …αμοιβή, ανάμεσα σε τόσους άλλους! Αντί να θυμόμαστε ποιοι μας έδωσαν δουλειά επί τόσα χρόνια,  την οποία (ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ, ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ Ν’ ΑΦΗΣΟΥΜΕ),  ΚΡΑΖΟΥΜΕ! Δικαίωμα μας να κρίνουμε δημοσίως. Μόνο που πρέπει να δεχόμαστε και την κριτική!
Καταρχήν, κανείς σας δεν απορούσε για τα υπέρογκα ποσά που μοίραζε επί χρόνια το κανάλι. Όσο τα πέρνατε, δεν βγάζατε «κιχ».
Τι περιμένετε; Συμπαράσταση;  Μαζί τα φάγαμε;
Μήπως πιστεύεις πως δεν έβρισκαν εύκολα άλλες κοπέλες για τη θέση αυτή; Πως δεν θα ήθελαν άλλα κορίτσια να πούνε τον καιρό διαβάζοντας «ότο κιου» και διαλέγοντας τι θα φορέσουν στο γυαλί; Ω! Τι σκληρή δουλειά!
Μήπως πιστεύεις πως «τα λεγες» με τόση χάρη που ήσουν αναντικατάστατη;
Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και ο εργοδότης είτε  κλείσει το μαγαζί, είτε έπαψε να μας πληρώνει, αντί να διαδηλώνουμε από τα σόσιαλ μίντια μ΄ένα απλό…επαναστατικό μηνυματάκι, μήπως να κάνουμε απλές μαθηματικές πράξεις;  Όταν κάποιος σε προσλάβει, υπογράφει και την…καταδίκη του να σ΄έχει υπάλληλο μια ζωή; Αν δεν του κάνεις πλέον; Πως μπορεί ν’ απαλλαγεί; Καί κάτι ακόμα: Τόσες δουλειές υπάρχουν στην τηλεόραση. Γιατί δεν βρίσκεις μία, αφού το ταλέντο σου στο mega τόσο καιρό είναι σε «ομηρία» όπως λες;
Τι έγραψε η Νάταλι Κακαβά:
«14 χρόνια από τη ζωή μου…»AdTech Ad

 «Στα λημέρια τα παλιά… 14 χρόνια από τη ζωή μου… 12 μήνες απλήρωτης εργασίας για 500 οικογένειες… 12 μήνες αβεβαιότητας και ομηρίας…
Στο πάλαι ποτέ Megaλο κανάλι δεν κινείται ακόμα τίποτα… Ακόμα και αν οι αντοχές των ανθρώπων του έχουν εξαντληθεί… και η αξιοπρέπεια τους έχει τσαλαπατηθεί… ως πότε?
Τι περιμένουν οι ιθύνοντες?
Έλεος!!»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!