Οι πρώτες δηλώσεις του Λιανού για την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

0

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έρχεται στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή όπως έγινε γνωστό τον Γιώργο Λιανό!

Ο παρουσιαστής και πρώην συνεργάτης της Ελένης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», για το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, το «διαζύγιο» από τον Alpha αλλά και τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη να ήρθε λίγο αναπάντεχα παρόλα αυτά ο Γιώργος Λιανός έχει κλείσει ήδη την παρουσίαση του ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”.

Η κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω τον συνάντησε και ο Γιώργος μίλησε για το οριστικό ”τέλος” με τον Alpha, το επόμενο επαγγελματικό του βήμα αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα είπε: “Το “Ελλάδας έχεις ταλέντο” προέκυψε μετά τη λύση της συνεργασίας μου με την Ελένη. Ήταν το timing πολύ κακό γιατί έπρεπε να συνειδητοποιήσω ότι κάτι που θεωρούσα ότι θα γίνει τελικά δεν θα γίνει. Ξαφνικά προέκυψε κάτι καινούριο και πολύ καλό. Έστειλα μήνυμα στην Ελένη και της έγραψε: “Ρε συ, ακόμα και στην αποχώρηση μου έφερες γούρι. Να ‘σαι καλά!”. Η συνεργασία με την Ελένη έληξε αναπάντεχα, αλλά η τηλεόραση έτσι λειτουργεί. Η Ελένη είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει…”

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!