Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα William για την 3η εγκυμοσύνη της Kate Middleton

0

Την Δευτέρα το πρωί τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Στην ανακοίνωση αυτή, τονιζόταν πως η Δούκισσα περνάει λίγο δύσκολα, καθώς αντιμετωπίζει μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού.

Έτσι ο Πρίγκιπας William, που πρόσφατα βρέθηκε στην Οξφόρδη, μίλησε για την υγεία της συζύγου του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τώρα θέλουμε η Catherine να ξεπεράσει αυτό το πρώτο κομμάτι και μετά μπορούμε να αρχίσουμε τους εορτασμούς. Είναι πάντα λίγο αγχωτικό όταν ξεκινάς, αλλά η ίδια είναι καλά. Αυτή τη στιγμή δεν κοιμόμαστε πολύ στο σπίτι».

Για το νέο ανιψάκι που θα αποκτήσει μίλησε και ο Πρίγκιπας Harry, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. «Είναι φανταστικό, υπέροχο! Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για εκείνους. Έχω καιρό να δω την Kate αλλά νομίζω είναι εντάξει», τόνισε.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...