Οι πρώτες φωτογραφίες από το κυπριακό ζευγάρι της «Μουρμουρας»!

2

Η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» θα συνεχίσει να προβάλλεται από τη συχνότητα του Alpha Ελλάδος και του Alpha Κύπρου για πέμπτη τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα με πολλές εκπλήξεις και σημαντικές ανατροπές!

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σενάριο της σειράς έχουν ήδη αποτυπωθεί οι καθημερινές στιγμές ενός ζεύγους Κυπρίων που θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου και διασκέδασης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ευτράπελα, κλασσικές διαφωνίες, ερωτικά καβγαδάκια, συγκρούσεις και συνήθειες, βρήκαν την θέση τους στην πολυαγαπημένη σειρά και πάντα αλά Κυπριακά.

Τους ρόλους θα ενσαρκώσουν η Χριστιάνα Αρτεμίου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους, που έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στην μικρή οθόνη και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα της σειράς, η οποία αναμένεται να προβληθεί αρχές Οκτωβρίου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Ωχ οχιιι κυπριακην διαλεκτον…ε σας παρακαλουμεν…πω πω βαρετο ΣΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ δεν θα ξανα βρουμεεε…μπορειτεεε σααας παρακαλουμεεε αν ερθουν ποτεεε στην Ελλαδααα να παιξουν ενα τοσο δααα ρολοοο…σααας παρακαλωωω…

    Σκεφτειτε τοοο…ποσο ναζιιι να βαλουμεεε για να τους φερετεε πισωωω…ελατεεε ας το σκεφτει η παραγωγη..λιγουλακι να τοσοο δααα.Μας αρεσαν τοσο πολυ!

  2. θα το καψουν το σηριαλ με το βαλε βγαλε ασχετους και αταλαντους, βαλτε ρε Μουτιδου να γελασει το χειλακι μας και τον περσινο τον Χρυσοστομου , ωραιο ζευγαρι θα εκαναν