Η πρώτη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου μετά τη χειρουργική επέμβαση

0

Δύσκολες ήταν οι τελευταίες εβδομάδες για τον σπουδαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος τις πέρασε σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ο γνωστός δημιουργός αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τους τελευταίους μήνες που «ανακάλυψε» όταν έκανε κάποιες εξετάσεις για να ελέγξει τα επίπεδα του σακχάρου του στο αίμα και τελικά τον οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση.

Έτσι, τον Ιούλιο, με αφορμή την αποφοίτηση της κόρης του, Αλεξάνδρας, βρέθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα και στη συνέχεια υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό Καπετανιανιά, στην Κρήτη, για να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Πριν λίγες ώρες ο ίδιος μέσα από τα social media ανήρτησε μια φωτογραφία του κι έγραψε στη λεζάντα:
«Επιστροφή στην Αθήνα από το χωριό. Οι κολλητοί μου, Σίλα, Ζάπα, Αρθούρος, Τσε (ο μόνος που δέχτηκε να φωτογραφηθεί) με υποδέχτηκαν θερμά. Θα κάνουμε καλό παρεάκι και τούτο το χειμώνα», έγραψε και ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον γάτο του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!