Η Ραμόνα Βλαντή αγαπάει το στυλ και θέλει δική της εκπομπή

2

Η Ραμόνα Βλαντή, με τα παράπονα της και το εκρηκτικό του χαρακτήρα της έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «My style rocks». Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την απόφαση της να βρεθεί στο τηλεοπτικό πλατό.

Γιατί δήλωσες συμμετοχή στο «My style rocks»;
«Ασχολούμαι με τη μόδα από την παιδική μου ηλικία και ήμουν μοντέλο 14 ετών. Το συγκεκριμένο σόου το παρακολουθούσα τακτικά, γιατί αγαπάω πολύ τη μόδα και θεώρησα ότι θα μπορούσα να προσφέρω. Μέσα από το σόου, και με την επίδειξη των δυνατοτήτων μου, έχω στόχο να δημιουργήσω τη δική μου συλλογή ρούχων και ίσως μια εκπομπή σχετική με τη μόδα στην τηλεόραση»
Ποια είναι π γνώμη σου για τους κριτές;
«Θεωρώ ότι καθένας από τους κριτές έχει τη δική του αξία, πορεία και άποψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ πρέπει να συμφωνώ μαζί τους, όταν μάλιστα η άποψη τους διαφέρει πολλές φορές και κατά 50%. Δηλαδή σε διαγωνιζόμενη που κάποιος βάζει 1 δεν μπορεί ο άλλος να βάζει 4»
Τι είναι για εσένα το στιλ;
«Το στιλ είναι πάθος, τρόπος έκφρασης και δημιουργίας. Στιλ είναι κάτι που πολλοί νομίζουν ότι έχουν, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο. Τελικά στιλ είναι η ίδια σου η διάθεση» αποκάλυψε στο 7μέρεςtv.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια