Η τρυφερή ανάρτηση της Menounos για τον σύντροφό της

0

Δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της, ακόμα και όταν πέρασε τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και χρειάστηκε να εγχειριστεί για όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Kevin Undergaro είναι πάντα στο πλευρό της και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζει, εκτιμά και αγαπάει σε αυτόν η Maria Menounos.

Η παρουσιάστρια του ραδιοφωνικού σταθμού SiriusXM, που πέρυσι του είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που τις έκανε, πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που την αφιέρωσε στον άντρα της ζωής της.

«Όταν ο αρραβωνιαστικός σου τραβάει φωτογραφία με εσένα να περιμένεις την πτήση σου, επειδή πιστεύει ότι δείχνεις «αξιολάτρευτη» φορώντας τη σαλοπέτα σου. Θυμάμαι όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ραντεβού φορούσα συχνά σαλοπέτες.. και τίποτα δεν έχει αλλάξει έκτοτε», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!