Η Madonna έγινε 59 και διοργάνωσε ένα εξωφενικό πάρτι

1

ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Για την Madonna είναι και μια καλή δικαιολογία για πάρτι. Κάθε χρόνο, η βασίλισσα της ποπ, τα γιορτάζει με έναν ξεχωριστό τρόπο και φροντίζει να μην μας απογοήτεύει ποτέ.

Η 59χρονη superstar, για να γιορτάσει τα γενέθλια της, στις 16 Αυγούστου, έκανε  ένα μεγάλο παρτι στην κοσμοπολίτικη Πούλια της Ιταλίας.  Δίπλα της τους στενούς της συνεργάτες, Met Alas και Riccardo Tisci είχε τα τις δίδυμες κόρες της Stella και Esther με τις οποίες ανεβάζει αξιολάτρευτα cameos στο instagram τελευταία. Το θέμα του πάρτι ήταν “H νύχτα των τσιγκάνων” και οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν στιγμές χαράς με την μεγαλύτερη ποπ σταρ όλων των εποχών.

I stand before this altar. with a small confession! .............?? i have a tiny hangover. ????. I'll have to Bend the knee! ??. @mertalas
Ride Or Dies!! ?????????
Giving Thanks for another Year filled with many Surprises and many Blessings! ?? Pray Bitch ♥️ @mertalas???
When you can't remember the words to your own Song.....,..,,.,,,,,,???????♥️???????????? Still a Happy Girl!
Βίντεο
Ciao Italia! ??♥️????? working on my tomato sauce! ?
Yassssssssss Mambo! ??????!
Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Loading...