18/02/2017 - 14:21

Το τραγικό τέλος που είχε ο νικητής του Survivor Ελλάδας – Τουρκίας

Με αφορμή την έναρξη του Survivor στον ΣΚΑΙ, ο πρώην παίκτης του ελληνοτουρκικού reality, Selim Sabah, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό DownΤown.

Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον τραγικό θάνατο του νικητή του παιχνιδιού Derya Durmuşlar.

Ο Selim Sabah δήλωσε: «Το 2011 ο Derya πέθανε με τη μηχανή του σε τροχαίο δυστύχημα. Μου λείπει κάθε μέρα. Ο Θεός ας τον αναπαύσει. Ποτέ δε θα ξεχάσω τις στιγμές μας. Θυμάμαι που ο Derya μου έδινε από το φαγητό του ακόμα και όταν πεινούσε. Αυτό ποτέ δεν θα το ξεχάσω». 

O Selim SabahΣχολιάστε το άρθρο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

i22/07/2017 - 01:11:49

Θέλετε να αγράσετε ένα νεφρό ή θέλετε να πυλήσετε τ νεφρό σας; Είσαι Αναζητώντας την ευκαιρία να πυλήσετε τα νεφρά σας για χρήματα λόγω Οικνμική κατανμή και δεν ξέρετε τι να κάνετε, τότε επικινωνήστε μαζί μας Σή

ΧΨΩ18/02/2017 - 23:26:33

ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΦΑΤΣΙΚΑ. ΠΩΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. Π ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΤΑΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.

κλτρκ18/02/2017 - 23:11:37

θυμαμαι ειπαν ffgffgfgι ελληνες πως η ελληνικη ffgffgfgμαδα νικησε αλλα ffgffgfgι τffgffgfgυρκffgffgfgι γυρισαν με τffgffgfg στανιffgffgfg μια δευτερη εκδffgffgfgχη πffgffgfgυ νικffgffgfgυν αυτffgffgfgιffgffgfgffgffgfgffgffgfg ffgffgfgφτυλα σκετηffgffgfg