Είναι επίσημο! Η Kim Kardashian και ο Kanye West θα αποκτήσουν τρίτο παιδί

0

Το ζευγάρι, που έχει άλλα δύο παιδιά την 4χρονη Νορθ και τον Σέιντ, 21 μηνών, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους

Γονείς για τρίτη φορά θα γίνουν η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγός της Kanye West, καθώς τον Ιανουάριο περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους μέσω παρένθετης μητέρας.

Το ζευγάρι, που έχει άλλα δύο παιδιά την 4χρονη Νορθ και τον Σέιντ, 21 μηνών, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ετοιμάζονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ. το ζευγάρι πλήρωσε 45.000 δολάρια για την παρένθετη μητέρα, η εγκυμοσύνη της οποίας εξελίσσεται ομαλά.

Η 36χρονη κατέφυγε στη λύση της παρένθετης μητέρας, καθώς πάσχει από την νόσο placenta accreta, η οποία προκαλείται όταν τα αιμοφόρα αγγεία και άλλα μέρη του πλακούντα αναπτύσσονται υπερβολικά βαθιά στον τοίχο της μήτρας.

Στο παρελθόν είχει υποβληθεί σε επέμβαση στην μήτρα, αλλά ήταν ανεπιτυχής, ενώ οι γιατροί της έχουν επιστήσει την προσοχή.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...