Ηρώ Σάια: Με την κόρη στις πρόβες του συζύγου της Σταύρου Ξαρχάκου!

0

Την καλοκαιρινή περιοδεία τους σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τίτλο “Η Συνάντηση” μετά από απαίτηση του κοινού, που τους απόλαυσε στην συναυλία του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” στο Καλλιμάρμαρο και με τον ενθουσιασμό του “απαίτησε” από τους 2 σπουδαίους καλλιτέχνες μια ευρύτερη συνεργασία.

Οι εμφανίσεις τους θα ξεκινήσουν το επόμενο Σάββατο από το Παγκρήτιο Στάδιο στην Κρήτη, αλλά ως τότε οι πρόβες τους στο Ηρώδειο (όπου θα εμφανιστούν τον σεπτέμβρη) έχουν ήδη ξεκινήσει. Μάλιστα, αυτές τις μέρες τον Σταύρο ξαρχάκο περίμενε και μια απρόσμενη και ευχάριστη έκπληξη. Η σύζυγός του Ηρώ Σάια πήρε την κόρη τους και βρέθηκε στο πλευρό του για να τον απολαύσει επί σκηνής.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος θα βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε ένα πρόγραμμα που θα διευθύνει ο ίδιος και κατά την διάρκεια του οποίου θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της ερμηνεύτριας.

“Η μπέμπα Ξαρχάκου στις πρόβες του μπαμπά της”, έγραψε χαρούμενη η Ηρώ και ανέβασε φωτογραφίες με την μικρή της στο Instagram.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!