Kate Upton: Το υπερ-σέξι μοντέλο αποκάλυψε τη γυμναστική και τη δίαιτα που ακολουθεί

0

Την γνωρίσαμε με σούπερ γυμνασμένη σιλουέτα, αναλογίες που έκοβαν την ανάσα και χυμώδεις καμπύλες που τόνιζαν τη θηλυκή πλευρά του εαυτού της. Όλα αυτά τα προσόντα της Kate Upton αρκούσαν για να γίνει η ίδια εξώφυλλο στο Sports Illustrated.

Οι καιροί άλλαξαν όμως, πέρασαν και μερικά χρόνια και η Kate πήρε μερικά κιλάκια. Για την ακρίβεια πολλά! Με επιμονή όμως και θέτοντας στόχους κατάφερε να τα χάσει και να γίνει όπως παλιά. Να αποκτήσει, δηλαδή, το σώμα που πάντα είχε και που πάντα εμείς ζηλεύαμε…

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τότε. Και η Kate Upton έχει καταφέρει και να διατηρήσει το βάρος της, αλλά να γίνει ξανά εξώφυλλο για το Sports Illustrated. Και αναρωτιόμαστε πως τα καταφέρνει. Πως γίνεται να παραμένει στα ίδια κιλά και εμείς δεν τα καταφέρνουμε; Ιδού οι απαντήσεις. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες…

 

 

Η προπόνησή της κρύβει ένα μυστικό…
Καταρχήν, ο Justin Gelband είναι το πρόσωπο πίσω από την επιτυχία της και ο άνθρωπος που την προπονεί 5 φορές την εβδομάδα. Ο Justin είναι και ο personal trainer και της Candice Swanepoel.

Η προπόνηση που δημιούργησε για την Kate αποτελείται από ένα κυκλικό πρόγραμμα με έντονες ασκήσεις σε μικρά χρονικά διαστήματα. Πιο συγκεκριμένα, απαρτίζεται από 8 με 10 ασκήσεις με ενδιάμεσα διαλείμματα 30 έως 60 δευτερολέπτων. Αυτό είναι το τέλειο πρόγραμμα για να “χτίσεις” σωστά τις θηλυκές καμπύλες που επιθυμείς και να γυμνάσεις κάθε μυ σε κάθε ομάδα.

Η συγκεκριμένη προπόνηση κρύβει ένα μυστικό. Επειδή είναι εμπλουτισμένη με διάφορες ασκήσεις κι επειδή υπάρχει εναλλαγή στους χρόνους, δύσκολα κάποιος μπορεί να τη βαρεθεί. Έξυπνο θα λέγαμε…

 

 

Οκ, αυτό ήταν μια γενική εισαγωγή για το τι περίπου κάνει στην προπόνησή της. Πάμε να δούμε ακριβώς το πρόγραμμά της. Παρένθεση: παρόμοιο ακολουθεί και η Candice Swanepoel, Άγγελος της Victoria’s Secret.

  • Αρχίζει με περπάτημα στο διάδρομο ως μια άσκηση για προθέρμανση.
  • Στη συνέχεια, κάνει λίγο kickboxing, ασκήσεις με λάστιχα και σχοινάκι.
  • Έπειτα, χρησιμοποιεί βάρη σε διάφορες ασκήσεις για να αναπτύξει τους μύες σε κάθε ομάδα του σώματος και για την ανάπτυξη των μυών της.

 

 

Η συμβουλή του personal trainer της:
“Το κάθε σώμα απαιτεί διαφορετικές ασκήσεις. Επομένως, μην αντιγράψετε αυτήν την προπόνηση έτσι όπως είναι. Μπορείτε όμως να κρατήσετε μερικά στοιχεία και να τα διαμορφώσετε σε μια προπόνηση που θα είναι ιδανική στις δικές σας απαιτήσεις”.

 

 

Η διατροφή με βάση τον τύπο του αίματος
Ο Justin Gelband πρότεινε στην Kate την Blood Type Diet. Είναι μια δίαιτα που δημιουργήθηκε από τον Δρ. Peter D’Adamo που αναγνωρίζει την καλύτερη θρεπτική διατροφή ανάλογα με τον τύπο αίματος κάθε πελάτη. Ο Gelband δήλωσε ότι αυτός ο τύπος διατροφής βοηθά ένα άτομο να αφομοιώσει καλύτερα τα τρόφιμα.

Extra info: Η δίαιτα αυτή στοχεύει στην εξεύρεση της καλύτερης διατροφής με βάση τον τύπο αίματος, έτσι ώστε το φαγητό να μπορεί να υποβληθεί σε πέψη και επεξεργασία και να μεταβολιστεί πιο γρήγορα.

 

 

Οι ατασθαλίες της Kate και πως τις “σώζει”
Η Kate Upton έχει αδυναμία στα παγωτά, τα cupcakes και τις πατάτες. Τις περισσότερες φορές δεν μπορεί να αντισταθεί,προσπαθεί όμως να εμπλουτίζει τη διατροφή της με πρωτεΐνες, βρώμη, σαλάτες και να αποφεύγει το κόκκινο κρέας.

Το μυστικό της είναι να καταναλώνει τροφές που αυξάνουν το μεταβολισμό και φυσικά της προσφέρουν ενέργεια για να κάνει περισσότερες καύσεις στο γυμναστήριο. Οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για την ανάκτηση των μυών, οπότε δεν τις παραλείπει ποτέ.

 

 

Η συμβουλή του μοντέλου:
“Απόκτησε το ιδανικό σώμα για σένα και μην νοιάζεσαι για όσα λένε οι άλλοι”

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...