Καιρός: Διήμερο με τον υδράργυρο στους 38 βαθμούς Κελσίου!!!

0

Ζεστές αέριες μάζες έρχονται από την Αφρική το επόμενο διήμερο, ανεβάζοντας αφ΄ενός την θερμοκρασία, και φέρνοντας αφ΄ετέρου αρκετή σκόνη από τη Σαχάρα.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα παραμείνει καλός σε όλη τη χώρα. Μόνο λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι αλλά ασθενείς 3-4 μποφόρ.

Στη δυτική Ελλάδα η θερμοκρασία την Κυριακή θα φτάσει τους 35 βαθμούς και την Δευτέρα τους 36, στα βόρεια θα έχουμε 36 βαθμούς και τη Δευτέρα 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα έχουμε ακόμα και 38 βαθμούς.

Και στην Αθήνα θα έχουμε ζέστη καθώς την Δευτέρα δεν αποκλείεται να φτάσουμε τους 37 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε 32-34.

Στα νησιά του Αιγαίου η θερμοκρασία θα είναι χαμηλότερη.

Από Τρίτη και Τετάρτη η θερμοκρασία πέφτει μόνο στα δυτικά και στα βόρεια. Στην Αθήνα αλλά και ανατολικότερα θα έχουμε ζέστη και νοτιά με αυξημένη υγρασία. Από την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή που επιστρέφει ο δροσιάς, θα δροσιστούμε ξανά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!