Κηδεία Μητσοτάκη: Βουρκωμένη η Ντόρα στην αγκαλιά του Κυριάκου

0

«Σου έφτανε να είσαι με την Μαρίκα σου, τον Κοπέρνικο όπως την αποκαλούσες και να βλέπεις το Ακρωτήρι. Στερνή σου επιθυμία ήταν να μην σταλούν στεφάνια στην κηδεία σου αλλά να φυτέψουμε ένα δάσος σε βουνό της Κρήτης«.

Έτσι ξεκίνησε τον επικήδειο λόγο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως «όποιος θέλει να καταλάβει ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ας δει τον τόπο που επέλεξε για τελευταία του κατοικία«.

Ήταν μια συγκινητική ομιλία, με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να προσπαθεί καθόλη την διάρκεια να παραμείνει ψύχραιμος αν και όπως είναι λογικό, ήταν αρκετές οι στιγμές που δεν τα κατάφερε και η φωνή του «έσπαγε».

Όλα αυτά κατά την διάρκεια του λόγου του, αφού αμέσως μετά τα συναισθήματα υπερίσχυσαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκάλιασε πρώτη την σύζυγό του, Μαρέβα και αμέσως μετά έπεσε στην αγκαλιά τηα αδελφής του, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία ήταν συγκλονισμένη.

Έμεινε δακρυσμένη στην αγκαλιά του για αρκετά δευτερόλεπτα, σκουπίζοντας συνεχώς τα δάκρυά της…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!