Κιμ Καρντάσιαν: Ακόμα και η κόρη μου θα ήταν καλύτερη πρόεδρος από τον Τραμπ!

0

Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κυβερνά καλύτερα, δήλωσε η τηλεπερσόνα όταν ρωτήθηκε την άποψή της για τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Ακόμα και η κόρη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη πρόεδρος από τον Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, προσθέτοντας μάλιστα πως «ο οποιοσδήποτε θα ήταν καλύτερος πρόεδρος»!

«Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε και να έχουμε τόσα πράγματα για τα οποία είμαστε περήφανοι ως χώρα για να γυρνάμε απλά και κυριολεκτικά όπισθεν… Είναι το πιο εξοργιστικό πράγμα», συνέχισε η τηλεπερσόνα σε συνέντευξή της για αραβικό περιοδικό. «Κάθε μέρα που δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που συμβαίνουν, την επομένη κάτι ακόμα πιο τρελό και τραγικό συμβαίνει. Είναι πραγματικά τρομακτικό, είναι ο κόσμος που ζούμε τώρα. Και κάποτε αισθανόμασταν ασφαλείς στην πατρίδα, τώρα με τον Τραμπ πρόεδρο, απλώς δεν αισθανόμαστε ασφαλείς πια», πρόσθεσε.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...