Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πως το γράφουν έτσι; Λες και «ανάδοχος» σημαίνει πως πάιρνεις σπίτι σου ένα παιδί και το μεγαλώνεις

4

Που ακριβώς είναι η είδηση και ποιο ακριβώς το …τίμημα που πληρώνει η Κβανσταντίνα Σπυροπούλου;

Διαβάστε: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σήμερα δίνει μάθημα στο πανεπιστήμιο, προκειμένου να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο νέο στόχο της , που είναι να πάρει το πτυχίο της Φιλοσοφικής! Ωστόσο αυτό που μας τράβηκε την προσοχή μέσα από τα προσωπικά της social media, ήταν κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό. Ότι έγινε ανάδοχος ενός αγοριού από το Μπαγκλαντές, του Ναέμ, μέσα από το πρόφραμμα της Action Aid!

H Kωνσταντίνα μας έδειξε με χαρά το παιδί στο οποίο έγινε ανάδοχος γράφοντας: My child! κάτω από την φωτογραφία του και το έγγραφο με το οποίο η Action Aid της ανακοίνωσε τα νέα για τον μικρό από το Μπαγκλαντές που έχει πλέον κάποιον να τον νοιάζεται έστω κι από μακριά!

Ο μικρός που η Κωννσταντίνα έχει αναλάβει πλέον να βοηθάει μέσω της Acrion Aid

Μάθε πως μπορείς να γίνεις και συ ανάδοχος ενός παιδιού που έχει ανάγκη εδώ

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

    • Ανώνυμος στο άρθρο

      ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΦΙΣΦΙΡΙΚΑ ♡ νυν κ αει πιπας π.π κοραξ κομπρα? πιπακιτσου κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site

Loading...