«Κόπηκε» on air η εκπομπή της Γερμανού – Τι έγινε;

0

Η ροή της εκπομπης κυλούσε κανονικά, αλλά κάποια στιγμή οι τηλεθεατές της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, Επιτέλους Σαββατοκύριακο δεν έβλεπαν την παρουσιάστρια και την ομάδα της, μιας και το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα.

Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια ενημέρωση και τις διαφημίσεις να έχουν πάρει τη θέση της πρωινή ψυχαγωγικής εκπομπής, όλοι απορούσαν τι μπορεί να έχει γίνει και γιατί έγινε αυτή η διακοπή.

Το μυστήριο λύθηκε με την επιστροφή στον άερα της εκπομπής, που εξήγησε ότι όλα αυτά έγιναν μετά από διακοπή ρεύματος εξαιτίας της ΔΕΗ.

“Κι όμως είναι αλήθεια, επιστρέψαμε! Όπως καταλάβατε δεν ήταν διαφημιστικό διάλειμμα, αυτό το οποίο σας συνέβη την τελευταία μισή ώρα. Ήταν βαρύ τεχνικό πρόβλημα της ΔΕΗ.”, είπε και εξήγησε ότι η εκπομπή θα συνεχιζόταν σερί χωρίς κανένα διαφημιστικό διάλειμμα μέχρι και το τέλος της.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!