Κώστας Σόμμερ – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τέλος οι φήμες για τον γάμο! Δεν παντρεύεται τελικά το ζευγάρι

2

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τι κι αν κάποιοι έλεγαν ότι οσονούπω θα ακουστούν… γαμήλιες καμπάνες; Ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν παντρεύονται, αφού όπως και οι δύο υποστηρίζουν δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην προσωπική ζωή τους, ακόμη και στην περίπτωση της επισημοποίησης της σχέσης τους.
Μάλιστα, ο 42χρονος ηθοποιός και η 24χρονη καλλονή σύντροφός του είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια και απ’ τον δεύτερο μήνα του δεσμού τους συγκατοικούν, έχοντας μπει κανονικά στην καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού. Εκείνο που έκανε εντύπωση, πάντως, στη συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού στο «Ok!» είναι ότι η Ναυσικά δεν ξεχώρισε τον Κώστα για την -αδιαμφισβήτητα- εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά για το μυαλό του!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Μλιαχ στο άρθρο

    Ναι άμα καθόλου σαν μποτοξαρισμενη γριά έχει γίνει και το παίζει και γκομενος… Αυτή φυσικά σιγά μην τον πάρει χεστηκε.. Έχει χρόνια μπροστά της σιγά το κελεπούρι και ανεργος