Λευτέρης Πανταζής για Ζώζα Μεταξά: «Πιστεύω ότι το μετάνιωσε αλλά δεν έχει το θάρρος να μου το πει»

0

Τον Λευτέρη Πανταζή φιλοξένησε o Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 4:30 από το MegaOne Κύπρου. Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη συνέντευξη που έδωσε η Ζώζα Μεταξά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Η Ζώζα μένει στο σπίτι που της έχω παραχωρήσει, που έμενε η μητέρα μου. Δεν μιλήσαμε μετά από εκείνο το συμβάν. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Μέσα σε έξι μέρες στενοχωρήθηκαν όλοι. Στενοχωρήθηκε και η μητέρα μου και τώρα δεν ζει. Όταν οι άνθρωποι ανοίγουν το στόμα τους και λένε κάτι πρέπει να το σκέφτονται πάρα πολύ καλά, γιατί μπορεί να πονέσει. Πιστεύω ότι το μετάνιωσε αλλά δεν έχει το θάρρος να μου το πει.»

Για τις σέξι φωτογραφίσεις της κόρης του:

«Είμαι σε αυτή τη δουλειά χρόνια, έχω δει πολλά και έχω ταξιδέψει οπότε δεν με σοκάρουν. Αν προσέξεις, οτιδήποτε έχει κάνει η Κόνι μέχρι τώρα είναι art, είναι καλλιτεχνικές. Δεν είναι πρόστυχες. Είναι προτάσεις.»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!