Λονδίνο: Συνελήφθη 18χρονος για την επίθεση!

0

Ένας 18χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Ντόβερ από Βρετανούς αστυνομικούς. Οι άνδρες των Αρχών ερευνούν την υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης στο Λονδίνο, στον σταθμό Πάρσονς Γκριν του μετρό.

«Κάναμε μια σημαντική σύλληψη στο πλαίσιο των ερευνών μας σήμερα το πρωί. Μολονότι είμαστε ικανοποιημένοι από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, η έρευνα συνεχίζεται και το επίπεδο της (τρομοκρατικής) απειλής παραμένει στο κρίσιμο». Αυτό ανέφερε ο Νιλ Μπάσου, ένας εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ο συλληφθείς κρατείται σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα και πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλο τμήμα, στο νότιο Λονδίνο.

Το χρονικό του τρόμου στο Λονδίνο

Για μια ακόμη φορά, το Λονδίνο έζησε τον τρόμο! Τζιχαντιστές θέλησαν να αιματοκυλίσουν την βρετανική πρωτεύουσα, χωρίς ευτυχώς να τα καταφέρουν. 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση σε έναν σταθμό του μετρό του Λονδίνου, ευτυχώς κανείς δεν έχασε την ζωή του. Όπως και να έχει όμως, η πολλοστή επίθεση στο Λονδίνο έχει κάνει τους κατοίκους του να κοιμούνται… με το ένα μάτι ανοιχτό.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!