Λούκας Γιώρκας: Μιλά για τον χωρισμό του από την Έλενα Ράπτη και τη συνεργασία τους

1

Ο Λούκας Γιώρκας σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Έλενα Ράπτη ύστερα από τρία χρόνια και αποκάλυψε σε τι φάση βρίσκεται σήμερα στη ζωή του.

Για τον χωρισμό τους είπε στο «People»: «Ήταν αναμενόμενο να πάρει δημοσιότητα. Δεν με πείραξε. Όταν έκλεινε η πόρτα, όλα έμεναν έξω. Για τη σχέση μας γράφτηκαν διάφορα, ανάμεσα στα οποία και πολλά άσχημα. Δεν εισέβαλαν όμως ποτέ με βία στον προσωπικό μας χώρο. Γράφτηκαν αναλήθειες, αλλά δεν ασχολούμαι. Κανένα δημοσίευμα του χωρισμού μας δεν προσέγγισε την αλήθεια».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, απάντησε: «Τέλος δεν λέω ποτέ για τίποτα. Πολλές φορές η ζωή σού τα φέρνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γελάει μαζί σου. Ποτέ δεν λέω ποτέ».

Είναι γνωστό πως το πρώην ζευγάρι συνεργαζόταν στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της Έλενας Ράπτη. «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να έχουμε μια επικοινωνία με την Έλενα. Είχαμε κάνει τότε μία μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, Το Μυστικό της Νίκης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο επεισόδιο, Το Μυστικό της Νίκης 2: Οι Περιπέτειες του Βίκτωρα. Ήταν μια δική μου ιδέα και έχω καταθέσει προτάσεις και για επόμενα επεισόδια. Είναι όμως μία καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης που κάποια στιγμή μπορεί να τελειώσει. Η Έλενα στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων ασχολείται και με κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρω αν θέλει να ανακοινώσει, όπου μπορεί επίσης να συνεργαστούμε».

Σήμερα έχει προχωρήσει τη ζωή του; Είναι έτοιμος για μια νέα σχέση; «Βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση επαγγελματικά. Φόρτισα τις μπαταρίες μου, γιατί ήμουν ένα μήνα στην Κύπρο, κλεισμένος στο σπίτι. Είχα ανάγκη να μείνω μόνος. Επιζητώ καθημερινά να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Επέστρεψα με όρεξη και πολλές ιδέες. Αφήνω τα πράγματα να έρχονται φυσικά. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι έρθει» δήλωσε ο τραγουδιστής.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ΜΑΚΙΑ στο άρθρο

    Ρε παιδιά ο άνθρωπος την έβλεπε άβαφη και τρόμαζε και την έκανε σιγά σιγά, αυτές είναι μόνο για σεξ στο ξενοδοχείο να ρχονται και να φεύγουν βαμένες αλλιώς δε στη σηκώνουν με τίποτα