Λούκας Γιώρκας: Ο χωρισμός του από την Έλενα Ράπτη και η επικείμενη συνεργασία τους!

0

Ο Λούκας Γιώρκας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Γωγώ Θωμά για τον χωρισμό του από την Έλενα Ράπτη, που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Μέσων.

«Ήταν αναμενόμενο να πάρει δημοσιότητα. Δεν με πείραξε. Όταν έκλεινε η πόρτα, όλα έμεναν έξω. Για τη σχέση μας γράφτηκαν διάφορα, ανάμεσα στα οποία και πολλά άσχημα. Δεν εισέβαλαν όμως ποτέ με βία στον προσωπικό μας χώρο. Γράφτηκαν αναλήθειες, αλλά δεν ασχολούμαι. Κανένα δημοσίευμα του χωρισμού μας δεν προσέγγισε την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Όσο για το αν θα άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, ο ίδιος δήλωσε με ειλικρίνεια: «Τέλος δεν λέω ποτέ για τίποτα. Πολλές φορές η ζωή σού τα φέρνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γελάει μαζί σου. Ποτέ δεν λέω ποτέ».

Ακόμα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχει με την πρώην σύντροφό του, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης της, επισημαίνοντας: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και να έχουμε μια επικοινωνία με την Έλενα. Είχαμε κάνει τότε μία μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων, Το Μυστικό της Νίκης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο επεισόδιο, Το Μυστικό της Νίκης 2: Οι Περιπέτειες του Βίκτωρα. Ήταν μια δική μου ιδέα και έχω καταθέσει προτάσεις και για επόμενα επεισόδια. Είναι όμως μία καμπάνια του Συμβουλίου της Ευρώπης που κάποια στιγμή μπορεί να τελειώσει. Η Έλενα στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων ασχολείται και με κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρω αν θέλει να ανακοινώσει, όπου μπορεί επίσης να συνεργαστούμε».

Καταλήγοντας, σχετικά με το αν έχει προχωρήσει τη ζωή του κι αν είναι έτοιμος για μια νέα σχέση, εξομολογήθηκε: «Βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση επαγγελματικά. Φόρτισα τις μπαταρίες μου, γιατί ήμουν ένα μήνα στην Κύπρο, κλεισμένος στο σπίτι. Είχα ανάγκη να μείνω μόνος. Επιζητώ καθημερινά να περνάω χρόνο με τον εαυτό μου. Επέστρεψα με όρεξη και πολλές ιδέες. Αφήνω τα πράγματα να έρχονται φυσικά. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι έρθει».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...