Μακελειό στην Καμπούλ – Δεκάδες νεκροί – Εκατοντάδες τραυματίες!

0

Ενα πραγματικό μακελειό με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη που έγινε σήμερα το πρωί στην Καμπούλ του Αφγανιστάν κοντά στα κτίρια της γαλλικής και της γερμανικής πρεσβείας. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 νεκρούς και 300 τραυματίες.
Δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των μελών του προσωπικού της γερμανικής ή της γαλλικής πρεσβείας έπειτα από την ανατίναξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στη περιοχή των πρεσβειών στην Καμπούλ.
«Δεν είναι σαφές αυτήν την στιγμή εάν μέλη του διπλωματικού προσωπικού έχουν πληγεί», δήλωσε στο Reuters η γερμανική πηγή στη αφγανική πρωτεύουσα. Νωρίτερα, η ίδια πηγή είχε δηλώσει ότι σύμφωνα με την μέχρι τότε ενημέρωση, δεν υπήρχαν νεκροί ή τραυματίες μεταξύ των μελών του προσωπικού της γερμανικής πρεσβείας.
Η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Μαριέλ ντε Σαρνέζ δήλωσε ότι το κτίριο της γαλλικής πρεσβείας έχει υποστεί ζημίες, ωστόσο μέχρι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα μεταξύ του προσωπικού.

Οι εικόνες από την μεταφορά των τραυματιών είναι πραγματικά σκληρές.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!