Μαρία Ιωαννίδου: «Έδινα όλα μου τα χρήματα για να τυπώνω αυτόγραφα. Ήταν ντροπή τότε…»

0

Η Μαρία Ιωαννίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»

«Θυμάμαι ότι οι ενδυματολόγοι και οι στιλίστες μας ήταν πολύ αυστηροί. Μας έλεγαν: «Θα βαφτείς έτσι και θα φορέσεις αυτό». Δεν υπήρχε δεύτερη κουβέντα. Σχεδίαζαν τα ρούχα μας, δεν ήταν τίποτα έτοιμο. Μεγάλη πολυτέλεια, ήμασταν Hollywood. Εγώ ως νεαρή ήθελα να βάφομαι πολύ και να δείχνω ωραία, αλλά αυτοί με ήθελαν απαλά βαμμένη για να φαίνομαι κοριτσάκι. Διαφωνούσαμε συνέχεια, αλλά έκανα ότι μου έλεγαν.

Όταν βγήκε η ταινία στις αίθουσες, ο κόσμος αντιδρούσε σαν να έβλεπε εξωγήινους. Δίναμε βαλίτσες με αυτόγραφα. Έδινα όλα μου τα χρήματα για να τυπώνω αυτόγραφα. Ήταν ντροπή τότε να μην έχεις φωτογραφία σου να υπογράψεις. Ήμουν πολύ τυχερή που τα έζησα», εξομολογήθηκε η Μαρία Ιωαννίδου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...