Μαρία Κορινθίου: «Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και παιδεία ο Κώστας Τσουρός»

5

«Εξαντλεί την υπομονή μου να μην με σέβεται ο άλλος! Είναι μεγάλο πράγμα ο σεβασμός στον απέναντι σου που δεν τον γνωρίζεις. Εμένα αυτό με βγάζει εκτός ορίων»!
H Μαρία Κορινθίου και ο Κώστας Τσουρός, στο πρόσφατο παρελθόν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αφορμή τη γυμνή φωτογράφιση της ηθοποιού στο Down Town. Η Μαρία βρέθηκε στον ΑΡΤ 90,6 FM και μίλησε στον Λάζο Μαντικό για όλο αυτό που την ενόχλησε.

«Εξαντλεί την υπομονή μου να μην με σέβεται ο άλλος! Είναι μεγάλο πράγμα ο σεβασμός στον απέναντι σου που δεν τον γνωρίζεις. Εμένα αυτό με βγάζει εκτός ορίων!

Έξαλλοι στο Πρωινό με το γυμνό της Μαρίας Κορινθίου: «Είναι κουρ…α για να μην πάει στο Survivor, αλλά…»

Ο Κώστας Τσουρός είναι πρόσφατος στο χώρο, δεν είναι χρόνια μέσα σε αυτή τη δουλειά. Οπότε εγώ απλά θα πω ότι επειδή γενικώς οι καριέρες χτίζονται και οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται και αυτά τα δυο πράγματα μπορούν να πάνε μαζί και ωραίο είναι να πηγαίνουν μαζί και επειδή σε αυτό τον χώρο στην μικρή μας Ελλαδίτσα που είμαστε πέντε άτομα που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλα έρχονται και παρέρχονται, καλό είναι κάποιος να κάνει τη δουλειά του αλλά να την κάνει με σεβασμό σε αυτόν που έχει απέναντι του. Δεν θα πω κάτι άλλο…

Δεν υπάρχει να με έχει αδικήσει. Δεν είναι στη δουλειά μου κάτι για να με αδικήσει. Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και με παιδεία ο Κώστας Τσουρός. Αυτό…».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

  1. λουκά στο άρθρο

    ο τσουρός έγινε αντιληπτός ότι υπάρχει για τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε κ δείχνει να θεοποιήσει τον ντάνο. κατά τα άλλα άξεστος κ προσβλητικός προς τις γυναίκες. τσουροθεούσος κ μουσίτσα

  2. ΣΙΓΑ στο άρθρο

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΠΠΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  3. ΑΧΑΧΑ στο άρθρο

    ασε μας ρε Μαρια…Ενω η Σασα εκφραζεται με πολυ παιδεια και σεβασμο!!! Ο ΤΣουρος σας πειραξε;Οχι, να τα λεμε ολα !!!

Loading...