Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους;

2

Σύννεφα στη σχέση του Πάνου Μουζουράκη και της Μαρίας Σολωμού, φαίνεται πως υπάρχουν τον τελευταίο καιρό. Σύμφωνα με την εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι πέρασε το καλοκαίρι χωριστά κι έχει έρθει το τέλος της πολύχρονης σχέσης τους.

Η Μαρία Σολωμού πέρασε τις διακοπές της μόνη στην Αντίπαρο και όλο το τελευταίο διάστημα, δεν έχει εμφανιστεί κάπου με τον καλλιτέχνη και τον επί χρόνια σύντροφό της, Πάνο Μουζουράκη. Οι δυο τους φαίνεται πως ξεκίνησαν ν’ απομακρύνονται μετά από την απόφαση του Πάνου να φύγει στην Αμερική και ήρθε το τέλος.

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχουν ακόμη συναισθήματα κι από τις δύο πλευρές και δεν είναι απίθανο να τους ξαναδούμε μαζί.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. ΜΑΙΡΗ στο άρθρο

    ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΒΟΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΤΡΕΥΩ. ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ – ΣΟΛΩΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΟΥΝ ΠΟΛΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.