Μαρίνα Τσιντικίδου: Το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην Σταρ Ελλάς!

0

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μεσουρανούσε την δεκαετία των ’90s στις πασαρέλες, κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1992, αλλά και αυτόν της ωραιότερης γυναίκας στην Ευρώπη, την ίδια χρονιά.  Τώρα όμως η όμορφη Μαρίνα έχει αφήσει πίσω της τα λαμπερά φώτα της μόδας, αλλά και της υποκριτικής.

Η πρώην Σταρ Ελλάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την αρχιτεκτονική τοπίου. Τον τελευταίο χρόνο, παρακολουθεί μαθήματα σχετικά με τη μελέτη και την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και κήπων σε επαγγελματική σχολή στα βόρεια προάστια και μοιάζει να έχει ανακαλύψει έναν νέο κόσμο που την εκφράζει απόλυτα.

Η 45χρονη καλλονή, όμως, τα πάει αρκετά καλά και στην προσωπική της ζωή, αφού διατηρεί σχέση εδώ και δύο χρόνια, με τον γοητευτικό επιχειρηματία Τάσο Παντελεάκη. Στο πρόσωπό του έχει βρει έναν άνδρα που την στηρίζει σε κάθε της βήμα και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει επιλεκτικές εξόδους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!