Μαρίνα Βερνίκου: Το ταξίδι στην Αφρική και η φωτογραφία με τη φυλή των Μασάι

0

Στην Αφρική βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία βρέθηκε στην Τανζανία και εξερεύνησε κάποια από τα ομορφότερα μέρη της.

Η επιχειρηματίας, που φωτογραφίζει από τα 16 χρόνια της και από το 2001 έχει εκθέσει αρκετές συλλογές φωτογραφιών της σε γκαλερί και μουσεία, όπως το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το Λούβρο, τα Μουσεία του Λονδίνου, της Νέας Υόρκης και του Μονακό, μας συστήνει, μέσω Facebook, την άγρια ομορφιά της Τανζανίας, αλλά και την καθημερινότητα της φυλής των Μασάι, επιβεβαιώνοντας με τον φακό της ότι σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης το παιδικό χαμόγελο έχει την ίδια ομορφιά!

Και ποιος ξέρει; Αυτές οι μοναδικής αισθητικής φωτογραφίες μπορεί να αποτελέσουν το υλικό για ακόμη ένα λεύκωμα της μητέρας, συζύγου και επιχειρηματία Μαρίνας, που από το 2004 έχει εκδώσει τέσσερα λευκώματα («Με τον φακό του χρόνου», «Ανταρκτική», «235» και «My Acropolis») και έχει βραβευτεί με το πρώτο βραβείο φωτογραφίας με θέμα «Φύση» από το περιοδικό «National Geographic».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!