Με αυτό το παιχνίδι ετοιμάζεται να σαρώσει ο Πάνος Αργιανίδης!

11

Μέσα από reality τον γνωρίσαμε και reality επρόκειτο να παρουσιάσει τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη ο οποίος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την έναρξη του νέου επαγγελματικού του βήματος.

Ο μάνατζερ ράγκμπι στις 11 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει το πρώτο επεισόδιο του reality «The amazing race» στο κανάλι του στο youtube.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι θησαυρού σε ολόκληρο τον κόσμο. Παίκτες χωρίζονται σε ζευγάρια και προσπαθούν αποκωδικοποιήσουν μυστικά σε όλον τον κόσμο προκειμένου να βρουν τον τεράστιο θησαυρό που υπάρχει κάπου στον κόσμο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

11 Σχόλια

 1. χαχαχαχα στο άρθρο

  Ο μάνατζερ ήδη έχει κάνει τα κουμάντα του, ενώ ο Ντανούλης δεν έχει πάρει ακόμα τα λεφτά του Ατζούν. Φαινόταν ότι στρόφαρε περισσότερο από όλους εκεί μέσα.

 2. ΒΡΕ ΟΥΣΤ στο άρθρο

  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΙΔΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙ?ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΛΕΕΙ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΡΑΚΜΠΙ,ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ…ΟΤΙ ΣΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΒΓΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΡΕ ΟΥΣΤ ΓΛΟΙΩΔΗ ΕΡΠΕΤΟ….

 3. Αρκετά! στο άρθρο

  Το αυθεντικο παιχνίδι amazing race κοστίζει εκατομμύρια για να γυριστεί και παίζεται επι 29 σεζόν στην Αμερική και Καναδά. Επειδή το βλέπω το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει περίπτωση ο μανατζερ να το υλοποιήσει. Ούτε μέχρι την Κουρούτα δεν θα φτάσει, όχι να κάνει τον γύρο του κόσμου.

 4. τελικα στο άρθρο

  Όποιος θέλει κάνει και ένα παιχνίδι ή κανάλι στο youtube. Εμπρός όλοι ενωμένοι στην απόγνωση που σας δέρνει και στην αφάνεια στην οποία βρίσκεστε…

Loading...