Μελίνα Ασλανίδου: Τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη;

0

Το απόγευμα της Παρασκευής, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall, σε μια μαγική βραδιά η οποία ήταν αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους».

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, ενώ στην σκηνή εμφανίστηκαν πολλοί καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία ερμήνευσε τις επιτυχίες της, λίγο πριν φωτιστεί το δέντρο και ο ουρανός από πυροτεχνήματα!

«Η τραγουδίστρια μιλώντας στις κάμερες είπε: Πάει και αυτός ο χρόνος παιδιά. Είμαστε όλοι εδώ για έναν πολύ ιερό σκοπό, για αυτές τις δύο καρδούλες που θα δοθούν σε δύο παιδάκια και πραγματικά προσκαλώ όλο τον κόσμο σε αυτές τις γιορτινές μέρες να δώσουν ένα ευρώ… μόνο ένα ευρώ ο καθένας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και όχι μόνο… γενικότερα είναι ωραίο να προσφέρεις».

«Το 2017 ήταν μια χρονιά πολύ όμορφη γεμάτη με αγάπη… ήταν πολύ όμορφη πραγματικά” δήλωσε με μεγάλη συγκίνηση η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ενώ σε ερώτηση τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη φέτος η Μελίνα απάντησε: “Θα ζητήσω την υγεία μου, την δική μου και των δικών μου ανθρώπων και να είναι όλοι γεροί και δυνατοί»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...