Μαίρη Συνατσάκη: Γιατί ξέσπασε δημόσια;

2

Η Μαίρη Συνατσάκη μετά το πρόωρο τέλος του «Ξαναδέστε τους», επικοινωνεί καθημερινά με τους θαυμαστές της μέσω των social media.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ξεσπά με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που διάβασε κάτω από μια φωτογραφία. Η Μαίρη αναδημοσίευσε ένα σκίτσο μια γοργόνας με περιττά κιλά και στην λεζάντα της εικόνας, ιδιαίτερα δυσαρεστημένη τόνισε ότι τα αρνητικά σχόλια που διάβασε για τον σωματότυπο της γοργόνας την λύπησαν. Μάλιστα, με ένα μακροσκελές κείμενο στην λεζάντα, αναφέρει ότι πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό και το σώμα μας.

«Τι σε νοιάζει το σώμα της γοργόνας; Ή ακόμη χειρότερα της διπλανής σου στην ξαπλώστρα; Γιατί κοροϊδεύουμε; Γιατί κρίνουμε; Γιατί έχουμε αποψούλα για το σώμα του άλλου; Μήπως τα φταίει που δεν αντέχουμε εμάς πρώτα; Που στα κρυφά έχουμε χιλιομαστιγωθεί για το πως είναι το δικό μας σώμα;», γράφει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. Ράνια στο άρθρο

    Τι τα θες βρε ΆΝΤΑ;;;;; Πώς θα δικαιολογήσει τα 8 χρόνια ψυχοθεραπείας που έκανε;;;; Πρέπει να μας δείξει ότι κάτι της έμεινε………….χαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Άντα στο άρθρο

    Το κορίτσι συνεχίζει τις παρεμβάσεις – κοινωνικές τομές. Βέβαια σε πολύ γενικότερο βαθμό πλέον, μετά το σάλο που είχε ξεσηκώσει με τη ρατσιστική και δήθεν αντιρατσιστική υπέρ των κατατρεγμένων γνωστή της παρέμβαση…