Μαίρη Συνατσάκη: Ταξίδι στην Θεσσαλονίκη!

3

Δεν έχουν τέλος οι εξορμήσεις της Μαίρης Συνατσάκη με τον σύντρροφό τηςΣπύρο Χατζηαγγελάκη, Η όμορφη παρουσιάστρια, αφού βρέθηκε σε πολλά νησιά αλλά και στο Πήλιο, αποφάσισε να κάνει πρόσφατα μια επίσκεψη και στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, σκέφτηκε αυτές τις όμορφες στιγμές που πέρασε στη συμπρωτεύουσα και μοιράστηκε μαζί μας μια όμορφη φωτογραφία, μπροστά στον Λευκό Πύργο. Με νέο look και καλή διάθεση, έκανε χιούμορ για τη λήψη και δέχτηκε με χαρά τα όμορφα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Πίσω από τις περισσότερες φωτογραφίες της, αλλά τα βίντεο της στο youtube κρύβεται ο ταλαντούχος σύντροφός της, που εκτός από την υποκριτική, αγαπά πολύ και την φωτογραφία.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

    • κομπρα? στο άρθρο

      ΠΡΟΣΟΧΗ!!!κομπρα? Αλεξις κολμπι συνυφαδα ♡ ι μπεκροΡΑΚΗς κοκο κοραξ φισφιρικα κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ, ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας! αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site

Loading...