Μικρή Ευαγγελία: «Μην καταθέτετε άλλα χρήματα» – Μεγλείο ψυχής από τον πατέρα της

0

Το πρώτο «θάυμα» για τη μικρή Ευαγγελία έγινε…

«Τα χρήματα έχουν μαζευτεί, το ποσό έχει συμπληρωθεί, ζητάμε από τον κόσμο να σταματήσει να καταθέτει στο λογαριασμό».

Αυτά είναι τα λόγια του συγκινημένου από την αγάπη και την προσφορά του κόσμου, Αλέκου Καστρινάκη, πατέρα της 8χρονης Ευαγγελίας.

Μικρή Ευαγγελία: Έτοιμη για το ταξίδι σωτηρίας

Η περιπέτειά της μικρής συγκινεί το πανελλήνιο και κινητοποίησε πλήθος κόσμου που κατέθεσε χρήματα ώστε η 8χρονη να μεταφερθεί για θεραπεία σε κέντρο στην Αγγλία.

Το ποσό έχει ήδη συγκεντρωθεί, ωστόσο υπάρχει περίπτωση η οικογένεια να χρειαστεί ξανα βοήθεια.

Μαθήματα ήθους! «Μη δίνετε άλλα χρήματα για μας – Βοηθήστε κι άλλους»

Ο πατέρας της μικρής Ευαγγελίας, σε επικοινωνία που είχε με το zarpa, δήλωσε ευγνώμων και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη κινητοποίηση που έγινε για το παιδί του. μικρή ευαγγελία

Όσον αφορά στις καταθέσεις χρηματικών ποσών και στη συλλογή που γίνεται από πολλές επιχειρήσεις που έχουν τοποθετήσει κουμπαράδες, ο πατέρας της 8χρονης Ευαγγελίας ξεκαθάρισε:

«Αποφασίσαμε ότι το σωστό είναι να σταματήσει ο κόσμος να δίνει χρήματα. Το σωστό και το τίμιο είναι αυτό από μεριάς μας, εφόσον το αρχικό ποσό που χρειαζόμαστε έχει μαζευτεί. Αν κριθεί στη συνέχεια αναγκαία η βοήθεια θα ενημερώσουμε και πάλι τον κόσμο».

Το μεγαλείο ψυχής του Αλέκου Καστρινάκη βέβαια, κρύβεται στην παρακάτω πρόταση:

«Ο κόσμος από εδώ και πέρα, αν γνωρίζει παραπάνω περιστατικά να κοιτάξει να βοηθήσει εκεί»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...