Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο – Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία την Δευτέρα

0

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτεμβρίου, αλλά το καλοκαίρι δεν λέει να δώσει τη σκυτάλη στο Φθινόπωρο.

Έτσι μέσα στο Σαββατοκύριακο, φορέστε τα μαγιό σας και επισκεφτείτε κάποια κοντινή παραλία (όχι αυτές που έχει απαγορεύσει το Υπουργείο Υγείας), γιατί το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει στους 37 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του μετεωρολόγου του Star, Μανώλη Ανανδρανιστάκη:

 

Το τριήμερο θα είναι ζεστό  με ασθενείς ανέμους.

Στην Αττική το Σάββατο θα έχουμε καλό καιρό με νότια διεύθυνση ανέμων. Δηλαδή θα φυσά από την θάλασσα έως την ξηρά. Η ένταση του θα είναι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει και μες την πόλη θα φτάσει τους 35 βαθμούς ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές τους 32.

Στη διάρκεια της νύχτας, οι άνεμοι θα παραμείνουν ασθενείς αλλά θα αλλάξουν κατεύθυνση και θα γίνουν βορειοδυτικοί που σημαίνει ότι αυτή τη φορά θα πνέουν από την ξηρά προς τη θάλασσα και μάλιστα προς την έξοδο του κόλπου του Σαρωνικού.

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στα βόρεια προάστια και στους 22 βαθμούς στις παραθαλάσσιες περιοχές.

Την Κυριακή οι άνεμοι θα παραμείνουν νότιοι και ασθενείς σε γενικές γραμμές, αλλά η θερμοκρασία θα ανέβει αρκετά φτάνοντας μες την πόλη τους 37 βαθμούς και κοντά στη θάλασσα τους 33-34.

Την Δευτέρα στην Αθήνα δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να δείξει μέχρι και 38 βαθμούς.

Από την Τρίτη θα αρχίσει σιγά σιγά να έχει πτώση.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...