Νάταλι Πόρτμαν: «Έχω 100 περιστατικά παρενόχλησης στην καριέρα μου»

0

Η Νάταλι Πόρτμαν μίλησε ανοιχτά για τις διακρίσεις και τις δυσκολίες του να είσαι γυναίκα στο Χόλιγουντ, σε συνέντευξη της στα πλαίσια του φεστιβάλ Vulture.

«Αρχικά σκέφτηκα ότι δεν μου έχει συμβεί κάτι. Μετά αντιλήφθηκα ότι έχω τουλάχιστον 100 περιστατικά που τα πράγματα δεν ήταν όπως θα έπρεπε» είπε μιλώντας στο Λος Άντζελες.

Η Πόρτμαν αποκάλυψε ότι έχει απορρίψει δουλειές για να αποφύγει να καθιερωθεί ως σεξουαλικό αντικείμενο του πόθου, ειδικά στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

«Είχα απροθυμία, δεν ήθελα να γυρίσω σκηνές ερωτικές σκηνές. Όλοι με έβλεπαν ως μια Λολίτα και αυτό μου δημιουργούσε φόβο» πρόσθεσε.

«Είναι σαν να υπάρχει μια άτυπη στρατηγική απομόνωσης της γυναικείας φωνής. Συχνά όταν πας σε ένα γύρισμα είσαι η μόνη γυναίκα στο πλατό. Και αυτό είναι κακό, δεν έχεις κάποια σύμμαχο να απευθυνθείς όταν κάτι πάει λάθος. Δεν μπορείς να συμβουλευτείς μια άλλη γυναίκα για όσα παρατηρείς».

«Όταν άκουσα όλα αυτά να δημοσιοποιούνται σκέφτηκα πόσο τυχερή είμαι που δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι «σίγουρα δεν δέχτηκα επίθεση, αλλά είχα δεχτεί διάκριση ή παρενόχληση σχεδόν σε κάθε μου δουλειά».

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό που της συνέβη, όταν έπρεπε να πετάξει με ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με έναν παραγωγό, και όπως είπε όταν έφτασε στο αεροπλάνο διαπίστωσε ότι είχε ετοιμαστεί μόνο ένα κρεβάτι και για τους δυο.

«Τίποτα δεν συνέβη, δεν μου επιτέθηκε. Είπα ότι αυτό δεν με κάνει να νιώθω άνετα και έγινε σεβαστό».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...