Νοίκιασε το σπίτι της για 3 εβδομάδες και το βρήκε με ζημιές 11.000 ευρώ

0

Το να βάλεις το σπίτι που έχεις, στην πλατφόρμα του Airbnb προς ενοικίαση, για πολλούς αποτελεί μία ευκαιρία για να βγάλουν κάποια έξτρα χρήματα. Αυτό σκέφτηκε και η Laurie Synakowski, όταν αποφάσισε να καταχωρήσει την μεζονέτα που διέθετε…

Ο ενοικιαστής που παρουσιάστηκε δεν την προϊδέασε για το τί θα ακολουθούσε, καθώς η βαθμολογία που είχε από τον προηγούμενο χρήστη που του είχε παραχωρήσει το σπίτι του, ήταν καλή… Ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς η εικόνα που αντίκρισε, μετά από 3 εβδομάδες, ήταν τουλάχιστον σοκαριστική.

The homeowner, identified on the site as Laurie S, is now seeking compensation after the tenant caused some £10,000 worth of damage following the three-week stay

Και αυτό γιατί ο Καναδός και η παρέα που είχε προφανώς φέρει, είχαν μετατρέψει το σπίτι σε πεδίο μάχης. Κατεστραμμένα έπιπλα, σπασμένα αντικείμενα, ακαθαρσίες έξω από την τουαλέτα, ακόμη και πάνω στα κρεβάτια, δεκάδες μπουκάλια αλκοόλ, ενώ υπήρχαν ίχνη οτι είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικών.
Laurie added: 'The costs are enormous. The cleaning of the apartment requires the intervention of professionals'
Φυσικά αμέσως κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει το περιστατικό, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Airbnb και πλέον περιμένει τον αρμόδιο της πλατφόρμας, προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της ζημιές.
Furniture had been moved around the apartment and damaged, with cables pulled from the walls and rubbish littering the floor
Μέχρι τότε όμως, φώναξε έναν δικό της, ο οποίος εκτός από την απολύμανση που χρειάζεται το σπίτι, της είπε οτι χρειάζεται περίπου 11.000 ευρώ, προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Shocking before and after pictures show the once quaint and attractive Parisian apartment in its glory

 

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...