Νίκος Κοκλώνης: ‘Εκλεισε η συμφωνία! Το Celebrity Travel πάει Αnt1!

4

Στον Ant1 θα βλέπουμε από τον Οκτώβριο τον Νίκο Κοκλώνη να μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη μαζί με celebrities! To Celebrity Travel που είδαμε την περασμένη σεζόν στον ΣΚΑΪ «μετακομίζει» στον Αnt1 και όπως όλα δείχνουν η συμφωνία έκλεισε!

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και πρόσφατα,έκλεισε η συμφωνία. Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για νέα ταξίδια μαζί με διάσημους Έλληνες και φέτος θα δούμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, o Nίκος Κοκλώνης άφησε τον «ΣΚΑΪ για τα … «μάτια» του Αnt1 παρά το γεγονός ότι το κανάλι του Φαλήρου του είχε στείλει εξώδικο προκειμένου να συνεχίσει τις εκπομπές του μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου. Στο τραπέζι «έπεσε» όπως έχει ήδη γραφτεί και το ενδεχόμενο να κάνει ο Νίκος Κοκλώνης και μια δεύτερη εκπομπή το Σαββατοκύριακο χωρίς όμως ακόμα να έχει ληφθεί από το κανάλι κάποια απόφαση

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

Loading...