Ντίνα Κώνστα – Χρυσούλα Διαβάτη: Οι νέες δηλώσεις για το τρέιλερ του Φουρθιώτη και η απάντηση του καναλιού

2

Ιδιαίτερα ενοχλημένες με το τρέιλερ της εκπομπής Αποκαλυπτικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που περιέχει καρέ τους από την σειρά Δύο Ξένοι, είναι η Ντίνα Κώνστα και η Χρυσούλα Διαβάτη, οι οποίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.

Όπως έγινε γνωστό χθες, οι δύο ηθοποιοί είναι πυρ και μανία με τον Μένιο Φουρθιώτη και το Epsilon καθώς δεν τους ζητήθηκε  απαιτούμενη άδεια και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά, κάτι που επιβεβαιώνουν και με σημερινές τους δηλώσεις, στην εφημερίδα Espresso. Λίγες ώρες αφότου έγιναν γνωστές οι αντιδράσεις, ο παρουσιαστής ανήρτησε στα social media ένα μήνυμα όλο νόημα, που πολλοί εξέλαβαν ως έμμεση απάντηση στις επικρίσεις.

«Είναι κλοπή και ποινικώς κολάσιμο. Θα μιλήσω με την κυρία Διαβάτη και θα δούμε πως θα κινηθούμε νομικά», λέει η Ντίνα Κώνστα, ενώ η Χρυσούλα Διαβάτη επισημαίνει πως «πρέπει πρώτα να το δω. Δεν βλέπω τηλεόραση και ως εκ τούτου δεν έχω ενημέρωση. Θα μιλήσω με την κυρία Κώνστα και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Από την πλευρά του καναλιού, άτομο του Epsilon διαβεβαίωσε μέσω της εφημερίδας ότι «έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να χρησιμοποιηθεί το απόσπασμα στο trailer», εννοώντας πως έχει ληφθεί η άδεια που ορίζει ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

  1. ΠΩΣ ΕΠΕΣΕΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΡΕ ΡΗΓΑ;;; ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΑΔΕΡΦΗ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ;

  2. ΡΗΓΑΣ στο άρθρο

    μου μυρίζει η κατάσταση…. Δυστυχώς αν δεν έχει συμμετοχή πρέπει να βγει να το πει… Πάντως με πολλούς παρεξηγείται. Δεν μπορεί όλοι να έχουν άδικο…

Loading...